Galaprogram 2015

31.03.2015 13:37

V utorok, 31. marca 2015 sme sa už po tretíkrát stretli na slávnostnom odovzdávaní cien a diplomov všetkým prispievateľom do časopisu Smajko. Program po prvýkrát moderovala dvojica našich klientiek Simonne Sadloňová a Silvia Stehová, ktoré sa tejto úlohy naozaj výborne zhostili. Pani riaditeľka odovzdala pripievateľom, ilustrátorom, autorom pravidelných rubrík a autorským kolektívom vecné ceny. Na Galaprograme bol vyhlásený aj autor najlepšieho článku nášho časopisu za rok 2014, ktorým sa stal Ladislav Rehák s jeho článkom "Lackove zážitky zo športového leta". 

Ocenení boli:

1. Autori pravidelných rubrík: Martin Droba za "Okienko Martina Drobu" (básne), Róbert Vladár za rubriku "Blahoželáme Vám", Peter Srnánek za "Jazykové okienko", Andrej Horváth a Marek Brezovský za rubriku "Rozhovory", Zuzana Zápotočná a Silvia Kováčová za rubriku "Receptárium".

2. Ilustrátori: I. miesto: Lucia Mravíková
                     II. miesto: Renáta Špačková
                    III. miesto: Lenka Musilová

3. Prispievatelia: I. miesto: Peter Horváth
                           II. miesto: Viliam Hoza a Silvia Stehová
                          III. miesto: Simonne Sadloňová

Ostatní ocenení prispievatelia: D. Kuchárová, M. Radecký, L. Tvorík, I. Kahúnová, M. Šišláková a R. Špačková

4. Autorské kolektívy: I. miesto: Skupina č. 2
                                   II. miesto: Skupina č. 5 a Skupina č. 6

5. Organizácia časopisu: Andrej Horváth - asistent šéfredaktora a konečná úprava časopisu - Marek Brezovský.

Celý program nám kultúrne spestrili naši účinkujúci: Lucia Mravíková - spev, Mgr. Lucia Grossová - hra na husliach, Jana Balážová - spev, Juraj Strmiska - hra na ústnej harmonike. V závere programu bola ocenená aj šéfradaktorka časopisu Smajko Lucia Gállová.
Všetkým našim prispievateľom ďakujeme za ich nápady a prajeme im veľa inšpirácie a chuti do práce aj v nastávajúcom období.